MENU
مدیرکل محیط زیست استان تهران گفت: مدارس ابتدایی، پیش دبستانی و مهدهای کودک تهران به غیر از پردیس، دماوند و فیروزکوه فردا تعطیل شدند.
وزارت اطلاعات در اطلاعیه ای اعلام کرد: سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان موفق شدند بزرگترین محموله وارداتی مواد مخدر طی سال های اخیر را کشف کنند.
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی امروز در مراسم افتتاح 10 مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در 10 استان کشور با تبریک ایام مبارک فجر انقلاب اسلامی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: همیشه باید در کنار هم باشیم، نیروهای مسلح در کنار دولت، دولت در کنار حوزه های علمیه و حوزه های علمیه در کنار مردم و اگر همه با هم نباشیم قدرت ملی ساخته نمی شود و قدرت اقتصادی، سیاسی یا فرهنگی مشکل پیدا می کند.
سرژ سرکیسیان رئیس جمهوری ارمنستان ضمن تشکر از سرمایه گذاری صورت گرفته توسط پزشکان ایرانی گفتند: جمهوری اسلامی ایران همواره بعد از استقلال ارمنستان حامی و همراه مردم این کشور بوده و در مراحل سخت هیچ گاه مردم و دولت این کشور را تنها نگذاشته است.
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان شب گذشته در توییتی نوشت: مرور سیاست هستهای آمریکا نشان دهنده اتکای بیشتر آمریکا بر سلاحهای هستهای است که نقض معاهده «ان پی تی» است.
اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان با تأکید بر اهمیت موضوع این همایش اظهار داشت: "کلیسا و ملت ارمنی به عنوان بخش جدانشدنی کلیسای مسیحیت در کنار ملت فلسطین ایستاده اند".
گروههای مخالف سوری روز گذشته یک خلبان روس را در پی سرنگونی جنگنده وی در استان ادلب در شمال غرب سوریه به اسارت گرفتند.
Nothing found!