MENU
دکتر منصورغلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار آرتاشس تومانیان سفیر ارمنستان در تهران با وی اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران علاقه مند و آماده است که همکاری های مشترک علمی و فناوری مشترک با کشور ارمنستان را گسترش دهد.
فدریکا موگرینی از اعضای پارلمان اروپا خواست از طرح تمدید مهلت وام دهی بانک سرمایه گذاری اروپا به ایران به منظور حمایت از سرمایه گذاری های شرکت های اروپایی در این کشور حمایت کنند.
مدیر امور بینالملل شرکت ملی گاز از افزایش میزان صادرات گاز ایران به ارمنستان خبر داد و گفت: هفته آینده هیات ارمنی برای مذاکره درباره قیمت جدید گاز و افزایش صادرات به ایران میآید.
فرد گروگانگیر خواستار تماس با سفارت ایران در فرانسه شده بود. وی اعلام کرده بود که می خواهد از طریق مقامات سفارت ایران متنی را به دولت فرانسه برساند.
مقتدا صدر رئیس ائتلاف 'سائرون' که با 54 کرسی حائز رتبه نخست انتخابات پارلمانی اخیر عراق شد، شب گذشته اعلام کرد، بر سر تشکیل فراکسیونی بزرگتر با ائتلاف 'الفتح' به رهبری هادی العامری به توافق رسیده است.
روسای جمهوری اسلامی ایران و فرانسه عصر روز گذشته در تماسی تلفنی، درباره روابط دوجانبه، منطقه ای و مسایل مرتبط با برجام، گفت وگو و تبادل نظر کردند.
Nothing found!