ارامنه اصفهان و جنوب ایرانارمنیان ایران

منصوریان: کلیساهای اهواز و آبادان ظرفیت‌های بسیار خوبی برای رونق گردشگری دارند

نماینده مسیحیان ارمنی اصفهان و جنوب کشور در مجلس شورای اسلامی گفت: کلیساها و آرامستان‌های ارمنی‌های اهواز و آبادان و به‌خصوص کلیسای آبادان ظرفیت‌های بسیار خوبی برای جذب توریست و رونق گردشگری دارند.

گقارد منصوریان، در گفت‌وگو با روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، بیان کرد: شهرهای اهواز و آبادان با توجه به سابقه سکونت ارامنه از مهمترین شهرهای ارمنی‌نشین کشور هستند.

نماینده مسیحیان ارمنی اصفهان و جنوب کشور در مجلس شورای اسلامی افزود: از ۲ کلیسا در اهواز و ۲ کلیسا در آبادان و آرامستان‌ها و املاک شورای خلیفه‌گری  بازدید کرده پتانسیل‌های گردشگری این مکان‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

او تصریح کرد: خوشبختانه کلیسای آبادان مرمت شده اما کلیسای اهواز نیاز به مرمت دارد. همچنین آرامستان‌ها نیاز به رسیدگی دارند.

منصوریان با بیان اینکه فضابندی و محدوده‌های آرامستان‌ها باید برای گردشگری منظم و مهیا شوند گفت: شورای خلیفه‌گری در نظر دارد تا در ماه‌های آتی ظرفیت گردشگری کلیساها و آرامستان‌ها را بررسی کند.

او با اشاره به اینکه در گردشگری باید تمامی ظرفیت‌ها مورد توجه قرار گیرد گفت: یکی از مهمترین راه‌های تامین هزینه و بودجه صنعت گردشگری است.

نماینده مسیحیان ارمنی اصفهان و جنوب کشور در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید به دیگر ظرفیت‌های استان خوزستان که دارای منابع عظیم نفت و گاز و تامین‌کننده بودجه کشور است توجه شود خاطرنشان کرد: گردشگری استان خوزستان باید ساماندهی و مدیریت شود که خوشبختانه با مدیریت خوب آقای دکتر محمد جوروند، مدیرکل محترم میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، این کار در حال انجام است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا