MENU
بهرام قاسمی تحریم جدید ۱۸ بانک ایرانی از سوی آمریکا را جدا از بعد تبلیغاتی، نوعی سادیسم دانست و تاکید کرد: این جنایت حیثیت و سیاست خارجی آمریکا در جهان را با یک رسوایی بیشتر مواجه خواهد کرد.
نشست وزیران امور خارجه روسیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای بررسی راههای پایان جنگ در قره باغ برگزار شد.
محسنی بندپی اعلام کرد: استفاده از ماسک توسط شهروندان در تهران از درب منازل از فردا الزامی بوده و تمامی محدودیت های ابلاغی هفته گذشته تا ۲۵ مهر به قوت خود باقی است.
خزانهداری آمریکا در حالیکه این کشور ادعای کمک به ایران برای مبارزه با کرونا را داشت، ۱۸ بانک و نهاد مالی را تحت فهرست تحریم و تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران قرار داد.
سیما سادات لاری گفت: تاکنون ۴۹۲ هزار و ۳۷۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۲۱۰ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۸ هزار و ۹۸ نفر رسیده است.
مسکو حضور وزرای خارجه باکو و ایروان در نشست حل مناقشه قرهباغ را تایید کرد
وزارت خارجه روسیه با تایید حضور وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان برای گفتوگو در مسکو، اعلام کرد که دو طرف مصمم به حل مناقشه قرهباغ هستند.
نخست وزیر روسیه از وزرای خارجه ارمنستان و آذربایجان برای گفتگو درباره وضعیت در منطقه مورد مناقشه قره باغ در مسکو دعوت کرد.
Nothing found!