ارمنستاناقتصادیایران

برنامه توسعه و تسهیل تجارت در دستور کار ایران و ارمنستان قرار گرفت

دیدار گریگور هاکوپیان سفیر ارمنستان در تهران با فرود عسگری معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران

راهکارهای تسهیل و توسعه تجارت میان ایران و ارمنستان در دیدار فرود عسگری رئیس کل گمرک ایران و گریگور هاکوپیان سفیر ارمنستان در تهران بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، در این دیدار که در محل ساختمان مرکزی گمرک ایران برگزار شد و رایزن اقتصادی سفارت ارمنستان نیز حضور داشت، مشکلات مرز نوردوز-مغری مطرح شد و با توجه به سابقه دوستی و همکاری دو کشور، موضوع تسهیل تجارت و تسریع ورود و خروج کالا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

براساس این گزارش، همچنین ملاقات آینده روسای کل دو گمرک نیز مطرح گردید و در رابطه با اجرایی شدن موافقت‌نامه‌های قبلی دو طرف به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

این گزارش می‌افزاید؛ دو طرف بر ظرفیت‌های مناسب برای توسعه مبادلات تجاری تأکید و اعلام کردند: ایران و ارمنستان پتانسیل افزایش سطح مبادلات تجاری و ترانزیتی را به بیش از ارقام فعلی دارند و گمرکات دو کشور برای رسیدن به این هدف نقش مهمی می‌توانند داشته باشند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا