MENU
سیما سادات لاری گفت: با فوت ۴۳۴ بیمار دیگر مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان بیماری کووید-۱۹ در کشور به ۳۵ هزار و ۲۹۸ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.
رئیس جمهور وزارتخانه های صمت، اقتصاد و دارایی و جهاد کشاورزی را مکلف کرد در اسرع وقت موانع ترخیص این کالاها را رفع کنند و از بانک مرکزی خواست همکاری لازم را معمول دارد.
داویت بابایان در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک گفت از ورود ایران به روند حل مناقشه قره باغ استقبال میکنیم.
بنابر تازهترین آمارها تاکنون ۳۳ میلیون و ۴۸۷ هزار و ۹۱۳ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان بهبود یافتهاند.
آنتونیو گوترش، ارمنستان و آذربایجان را به تشدید تلاش هایشان برای حل درگیری ها در منطقه قره باغ فراخواند.
سردار رحیمی گفت: در اتوبوس ها به افراد فاقد ماسک تذکر داده میشود و ابلاغ کردیم که ماموران به صورت رندومی اتوبوس ها را نگه داشته و تذکر بدهند.
انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا قرار است روز سه شنبه ۱۳ آبان برگزار شود و اکثر نتایج نظرسنجی های صورت گرفته حاکی از پیروزی احتمالی بایدن در این انتخابات است.
روابط عمومی وزارت خارجه با انتشار اطلاعیه ای با اشاره به برخی اخبار منتشر شده در خصوص انتقال پیکرهای خانواده ایرانی که دو روز قبل در کانال مانش غرق شدند، توضیحانی ارائه کرد.
تدروس آدهانوم شب گذشته گفت که دولت ها باید بر روی موضوع مقابله با ویروس کرونا متمرکز باشند و از سیاسی کاری پرهیز کنند.
Nothing found!