MENU
رئیس جمهوری روسیه تاکید کرد: کشورهایی که در لیست کشورهای «غیردوست» قرار گرفته اند باید از ابتدای ماه آوریل (فردا)، هزینه گاز را به روبل بپردازند.
اعضای اوپک پلاس امروز در بیست وهفتمین نشست خود بر ادامه اجرای توافق کاهش تولید نفت با وجود فشارهای آمریکا و تهدید به آزادسازی ۱۸۰ میلیون بشکه از ذخایر استراتژیک این کشور به توافق رسیدند.
وزیر امور خارجه تشکیل دولت فراگیر با مشارکت همه اقوام را ضامن امنیت و ثبات و پیشرفت افغانستان دانست و بر ضرورت تحقق آن تاکید کرد.
با اعلام رنکینگ جدید از سوی فیفا ایران در جایگاه بیست و یکم قرار گرفت تا در سید سه قرعه کشی جام جهانی جای بگیرد.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۶ بیمار کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۲۰۴ نفر رسید.
صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۲ فروردینماه) صاف و همراه با وزش باد با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۲۴ و برای روز شنبه (۱۳ فروردینماه) نیمه ابری وگاهی وزش باد و با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: در خصوص تحریمهای اعلام شده جدید آمریکا علیه اتباع ایران اظهار داشت: این اقدام نشانه دیگری از سوءنیت دولت آمریکا در قبال مردم ایران است که در تداوم سیاست شکست خورده فشار حداکثری آن دولت علیه ایران طراحی شده است.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: ایجاد یک مکانیزم درون منطقه ای و تشکیل صندوقی مالی با هدف حمایت از مردم افغانستان به موازات تشکیل دولت فراگیر ملی، یک ضرورت است.
Nothing found!