رئیس جمعیت هلالاحمر گفت: پنجمین محموله واکسن کرونا خریداری شده توسط جمعیت هلال احمر وارد کشور و تحویل وزارت بهداشت و درمان شد.
«آلیک» - رئیس جمعیت هلالاحمر گفت: پنجمین محموله واکسن کرونا خریداری شده توسط جمعیت هلال احمر وارد کشور و تحویل وزارت بهداشت و درمان شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ کریم همتی رئیس این جمعیت صبح امروز گفت: پس از فراهم شدن مقدمات انتقال یک میلیون دز واکسن کرونا به کشور، دقایقی پیش پنجمین محمولهی واکسن در فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) به مسئولین وزارت بهداشت تحویل داده شد.
جمعیت هلال احمر پیش از این ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار دز واکسن کرونا وارداتی را خریداری و وارد کشور کرده بود که با احتساب محمولهی کنونی، مجموع واردات واکسن توسط هلال احمر تا امروز ۱۷ تیر ماه به ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار دز رسید.
کریم همتی در روزهای اخیر بارها تاکید کرده است که جمعیت هلال احمر واردات واکسن را متوقف نمیکند و عملیات خرید و دریافت واکسنهای خارجی کرونا را تا رفع نیاز مردم ایران ادامه خواهد داد.