فا

اجتماعی

جمعه, 08 مهر 1401 15:55

آخرین آمارهای کرونا در ایران؛ ۵ فوتی و ۳۲۸ بیمار جدید

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۴۲۶ نفر رسید.

«آلیک» - مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای از شناسایی ۳۲۸ بیمار جدید کووید-۱۹ در شبانه روز گذشته در کشور خبر داد.

به گزارش وبدا، در این اطلاعیه آمده است: تا کنون ۶۵ میلیون و ۸۴ هزار و ۳۹۵ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۸۴ هزار و ۶۸۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۴۳ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۷۸۸ هزار و ۱۲۵ دُز رسید.

از دیروز تا امروز (۸ مهر ماه ۱۴۰۱) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۲۸ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی و ۸۸ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۴۸ هزار و ۶۴۸ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۴۲۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۲۵ هزار و ۶۵۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۱۵۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۴ میلیون و ۱۰۳ هزار و ۶۶۷ آزمایش تشخیص کووید-۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۲۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۹ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط

پربازدیدترین خبرها

نظرسنجی

Nothing found!

وضعیت هوا

Հեղինակություն © 2011-2017 «ԱԼԻՔ» Օրաթերթ։ Բոլոր իրավունքները պահպանված են։