در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۵۷۱ نفر رسید.
«آلیک» - مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه ای از شناسایی ۱۲۴ بیمار جدید کووید-۱۹ در کشور در شبانه روز گذشته خبر داد.
به گزارش وبدا، در این اطلاعیه آمده است: تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۱۸ هزار و ۷۲ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۲۳ هزار و ۳۷۸ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۲۵ هزار و ۵۰۸ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۹۶۶ هزار و ۹۵۸ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۵ هزار و ۳۲۱ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
از دیروز تا امروز (۷ آبان ۱۴۰۱) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۲۴ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی و ۵۷ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۷ هزار و ۳۶۴ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۵۷۱ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۱ هزار و ۵۹۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۱۳۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۴ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۵۲۲ آزمایش تشخیص کووید-۱۹ در کشور انجام شده است.
بر اساس آخرین بهروز رسانیها، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز از ۴ به ۳ و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی نیز از ۲۶ به ۱۷ شهر کاهش یافت.
همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از ۱۸۸ به ۲۱۸ و تعداد شهرهای با وضعیت آبی از ۲۳۰ به ۲۱۰ شهر رسید.
بر این اساس، در حال حاضر ۳ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۱۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.