فا

اجتماعی

پنج شنبه, 04 خرداد 1402 14:07

فوت یک بیمار و شناسایی ۴۶ مبتلای جدید کرونا در کشور

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱ نفر از بیماران کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۲۵۰ رسید. 

«آلیک» - مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای آخرین وضعیت کرونا در کشور را منتشر کرد.

به گزارش وبدا، در این اطلاعیه آمده است: تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۱۸ هزار و ۶۴۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۱۴ هزار و ۴۸۹ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۹۸ هزار و ۷۷۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۳۱ هزار و ۹۰۷ دُز رسید.

از دیروز تا امروز (۴ خرداد ماه ۱۴۰۲) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۶ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی و ۲۳ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۱۱ هزار و ۴۹۰ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱ نفر از بیماران کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۲۵۰ رسید. 

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۶۵ هزار و ۳۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۱۸۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۶ میلیون و ۶۲۹ هزار و ۹۸ آزمایش تشخیص کووید-۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهرستان وضعیت قرمز، ۱ شهر در وضعیت نارنجی، ۶۸ شهر در وضعیت زرد و ۳۷۹ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط

Հեղինակություն © 2011-2017 «ԱԼԻՔ» Օրաթերթ։ Բոլոր իրավունքները պահպանված են։