MENU
لاوروف تاکید کرد، مسکو با موضع ترکیه در خصوص درگیری قره باغ موافق نیست و راه حل نظامی برای آن غیر قابل قبول است.
سیما سادات لاری گفت: با فوت ۲۷۹ بیمار دیگر مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان بیماری کووید-۱۹ در کشور به ۲۹ هزار و ۳۴۹ نفر رسید و ۳۰ استان همچنان در وضعیت قرمز یا هشدار کرونا هستند.
صبح روز یکشنبه (۲۰ مهر ماه) و طی مراسمی کتابخانه دانشکده زبان های خارجی و علوم ورزشی دانشگاه اصفهان افتتاح شد.
جو بایدن با انتشار بیانیهای از دولت دونالد ترامپ خواست تا انفعال را کنار گذاشته و پیگیر دستیابی به راهحل دیپلماتیک برای مناقشه قرهباغ باشد.
سعید نمکی گفت: رئیس جمهور اجازه اعمال محدودیت در پنج کلانشهر تهران، اصفهان، ارومیه، کرج و مشهد را داده و در روزهای تعطیل پیش رو محدودیت ها اجرا می شوند.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت لحظه ای از درد، مشکلات و مصائب مردم غافل نیست، اطمینان داد که همه اعضای دولت با تمام توان برای رفع مشکلات و تامین کالاهای ضروری و نیازهای ارزی کشور می کوشند و نوکری و خدمت به مردم را افتخار خود می دانند.
وزارت دفاع ارمنستان امروز اعلام کرد که یک فروند جنگنده «سوخو-۲۵» جمهوری آذربایجان توسط پدافند هوایی قره باغ ساقط شده است.
سرگئی شویگو از طرفین درگیر در منطقه مورد مناقشه قره باغ کوهستانی خواست به توافق آتشبس که اخیراً مورد توافق طرفین قرار گرفته پایبند باشند.
دولت ارمنستان اعلام کرد که ارتش جمهوری آذربایجان امروز به مقری که تجهیزات نظامی این کشور در آن مستقر بوده در خاک ارمنستان حمله کرده است.
نیکول پاشینیان در مصاحبهای گفت، معتقد است تنها یک تغییر در موضع ترکیه در قبال قرهباغ میتواند آذربایجان را وادار به متوقف ساختن اقدام نظامی خود در قبال این منطقه کوچک کند.
Nothing found!