بین‌المللسیاسی

آخرین وداع؛ تشییع باشکوه پیکر سید مقاومت در بیروت

پیکر دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان پس از برگزاری مراسم تشییع باشکوه، در آرامگاه ابدی خود آرام گرفت.

به گزارش ایسنا، مراسم رسمی تشییع پیکر شهیدان سید حسن نصرالله دبیرکل و سید هاشم صفی الدین رئیس شورای اجرایی حزب‌الله روز گذشته در ورزشگاه «کمیل شمعون» بیروت در برگزار شد.

مردم لبنان و دیگر نقاط جهان از ساعت‌ها پیش در ورزشگاه کمیل شمعون و خیابان‌های اطراف حاضر شده بودند.

این مراسم با حضور هزاران نفر از مردم لبنان و همچنین هیأت‌های دیپلماتیک و نمایندگان کشورهای مختلف برگزار شد و به نمادی از همبستگی ملی و ارادت به شهیدان تبدیل شد.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نمایندگان رهبر معظم انقلاب اسلامی و جمعی از نمایندگان مجلس و دیپلمات‌های ایرانی در این مراسم حضور داشتند.

شرکت‌کنندگان با حمل پرچم‌ها و پلاکاردهای حمایتی، یاد و خاطره این دو شهید را گرامی داشتند و بر ادامه راه مقاومت تأکید کردند.

مراسم همچنین با دعاخوانی برای آرامش روح شهیدان همراه بوده و نشان‌دهنده عزم و اراده ملت لبنان در حمایت از آرمان‌های خود است.

مراسم تشییع با قرائت آیاتی از قرآن کریم آغاز و در ادامه، سرود ملی لبنان و مقاومت اسلامی برای حاضران پخش شد.

پیکر «سید امت» در آرامگاه ابدی آرام گرفت

پیکر شهید سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان پس از تشییع باشکوه بر دستان مردم که چندین ساعت به طول انجامید، در آرامگاه ابدی خود آرام گرفت.

مردم حاضر در این مراسم، با فریادهای «لبیک یا حسین (ع)» و «لبیک یا نصرالله»، شهید نصرالله را به سمت آرامگاه ابدی خود بدرقه کردند.

پیکر شهید سید هاشم صفی‌الدین، قرار است امروز دوشنبه در جنوب لبنان تشییع و به خاک سپرده شود.

از مقاومت دست نخواهیم کشید

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان طی سخنرانی در این مراسم گفت: امروز با رهبری وداع می‌کنیم که قبله آزادگان جهان است. امروز با حبیب مجاهدان، مردم، فقرا، مستضعفان و ستم دیدگان روی زمین و فلسطینی‌ها وداع می‌کنیم.  

او همچنین گفت: اگر خانه‌های ما روی سرمان خراب شود، از مقاومت دست نخواهیم کشید. او رهبر عقل‌ها و دل‌هاست و مقصد او همیشه فلسطین و بیت‌المقدس بوده است. نقش او در احیای مسأله فلسطین بسیار عظیم بود و ما امانت را حفظ کرده و در این مسیر گام خواهیم برداشت.

تجاوز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به حریم هوایی لبنان

همزمان با برگزاری مراسم تشییع پیکر شهدای مقاومت، چهار جنگنده‌ رژیم صهیونیستی با پرواز در ارتفاع پایین بر فراز شهرک ورزشی بیروت، اقدام به شکستن دیوار صوتی کردند.

مراسم تشییع اما به صورت عادی و باشکوه برگزار شد.

طبق گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به بیروت، این اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی با واکنش جمعیت حاضر در خیابان‌های بیروت مواجه شد و مردم، شعارهای «هیهات من‌الذله»، «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» سر دادند.

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا