ایرانسیاسی

شاوردیان: فرار نخبگان و اساتید، با کاهش بودجه معاونت علمی

آرا شاوردیان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در واکنش به کاهش ۵۰ درصدی بودجه معاونت علمی ریاست جمهوری، ضمن مخالفت صریح با این موضوع، گفت: کشور ما با توجه به ظرفیت‌ها و نخبگانی که دارد، همواره تلاش کرده تا جزو ۱۰ کشور برتر در زمینه فناوری باشد.

به گزارش مردم سالاری آنلاین، آرا شاوردیان نماینده مسیحیان ارمنی تهران و شمال کشور در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به این که، دائماً نخبگان را تشویق به ماندن در ایران و تاسیس شرکت‌های دانش بنیان کرده ولی این امر نیاز به بودجه دارد افزود: معاونت علمی ریاست جمهوری وظیفه دارد ضمن تعامل با دانشگاه‌ها و صندوق‌های نوآوری و شکوفایی، سطح علمی و تکنولوژیکی شرکت‌ها را ارتقا دهد.

وی گفت: در شرایط کنونی شاهدیم که دنیا هر روز به سطح جدیدی از تکنولوژی به خصوص در زمینه هوش مصنوعی دست پیدا می‌کند؛ لذا اگر ما می‌خواهیم عقب نمانیم و طرح دولت الکترونیک و توسعه پارک‌های علمی و فناوری که امروز بسیار کمبود دارند را پیش ببریم، نیاز به بودجه داریم. 

شاوردیان تاکید کرد: با کاهش بودجه معاونت علمی و عدم توسعه این پارک‌ها باعث فرار نخبگان و اساتید از کشور و عدم اجرای این طرح‌ها می شویم.

کاهش بودجه معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۴ به میزان ۵۰ درصد، زنگ خطری جدی برای اکوسیستم علم و فناوری کشور به شمار می‌رود.

این کاهش به ویژه در حالی اتفاق می‌افتد که کشور در رقابتی تنگاتنگ با همسایگان خود قرار دارد و از این رو نیاز به سرمایه‌ گذاری در حوزه‌های کلیدی مانند هوش مصنوعی، میکروالکترونیک و فناوری‌های نوین بیش از پیش احساس می‌شود.

این تصمیم می‌تواند آینده نوآوری و پیشرفت فناوری در ایران را با چالش جدی رو‌ به‌ رو کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا