ایرانسیاسی

عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود / وطن‌پرستان ایران را ناامید نخواهیم کرد

وزیر امور خارجه با تأکید مجدد بر این اصل که با نفی غنی‌سازی ایران، توافقی در کار نخواهد بود اما با هدف نفی سلاح هسته‌ای، توافق ممکن است؛ گفت: در هیچ شرایطی ما وطن‌پرستانی که توانمندی هایمان را محقق ساختند، ناامید نخواهیم ساخت.

به گزارش ایرنا، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس ضمن دفاع از توانمندی‌های هسته‌ای و بومی ایران تصریح کرد: دلیل روشنی وجود دارد که چرا تنها تعداد کمی از کشورها توانایی ساخت سوخت‌ راکتورهای هسته‌ای را به‌دست آورده‌اند. این امر، افزون بر نیاز به منابع مالی قابل توجه و یک نگاه سیاسی راهبردی، مستلزم برخورداری از یک زیرساخت صنعتی نیرومند و یک منظومه فناورانه–دانشگاهی است که توان تولید سرمایه انسانی و دانش فنی مورد نیاز را داشته باشد.

وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه ایران برای دستیابی به این توانمندی‌ها، بهایی سنگین پرداخته است؛ تأکید کرد: در هیچ شرایطی ما وطن‌پرستانی که این رؤیا را محقق ساختند، ناامید نخواهیم ساخت.

عراقچی بار دیگر تأکید کرد: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود، با هدف نفی سلاح هسته‌ای، توافق ممکن است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا