
در میان تهدیدهای آمریکا علیه ونزوئلا مبنی بر محاصره کامل و استفاده از نیروی نظامی، دبیرکل سازمان ملل متحد با رئیس جمهور ونزوئلا به صورت تلفنی گفت وگو کرد.
به گزارش ایرنا از آناتولی، آنتونیو گوترش روز گذشته در میان تنشهای ناشی از تصمیم اخیر آمریکا برای «محاصره کامل» تانکرهای نفتی ونزوئلا، تلفنی با نیکولاس مادورو رئیس جمهور این کشور صحبت کرد.
دفتر گوترش در بیانیه ای اعلام کرد: دبیرکل تماس تلفنی از نیکولاس مادورو رئیس جمهور جمهوری بولیواری ونزوئلا، در مورد تنشهای فعلی در منطقه دریافت کرده است.
در ادامه این بیانیه آمده است: در طول این تماس، دبیرکل بر موضع سازمان ملل در مورد لزوم احترام کشورهای عضو به قوانین بینالمللی، به ویژه منشور سازمان ملل و بر لزوم خویشتنداری و کاهش تنشها برای حفظ ثبات منطقهای تأکید کرد.
پیش از این، فرحان حق معاون سخنگوی سازمان ملل گفته بود که گوترش «خواستار خویشتنداری و کاهش فوری تنشها است».



