
دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا با بیان امتناع کره جنوبی از مشارکت با آمریکا علیه ایران اعلام کرد: به وزیر جنگ دستور داده است تا رزمایشها با کره جنوبی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
به گزارش ایرنا، ترامپ روز گذشته در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» با انتقاد از رزمایشهای مشترک واشنگتن و سئول گفت: «با توجه به روابط بسیار خوب من با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی، از موافقت قبلی آمریکا با رزمایشهای مشترک نظامی با کره جنوبی خشنود نیستم.»
وی مدعی شد: «این رزمایشها پرهزینه بوده و سیگنالی نامناسب و خصمانه به کشوری میفرستد که تا زمان ریاستجمهوری من غیرتهدیدآمیز و محترمانه برخورد کرده است.»
ترامپ گفت: «بنابراین و با توجه به اینکه برای لغو این رزمایشها دیگر خیلی دیر شده است، به پیت هگست وزیر جنگ دستور دادهام که رزمایشهای نظامی مشترک را به میزان قابلتوجهی کاهش دهد.»
وی مدعی شد: در موضوعی که شاید ارتباط چندانی با این مساله نداشته باشد، به تازگی از رئیس جمهوری کره جنوبی پرسیدم که آیا مایل هستند در خلع سلاح هستهای جمهوری اسلامی ایران با ما همکاری کنند و آنها پاسخ دادندکه «نه».



