ایرانسیاسی

سومین نفتکش در تنگه هرمز دچار آتش سوزی شدید شد / هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که روز گذشته سومین نفتکش به مین دریایی برخورد و دچار آتش سوزی شدید شد.

به گزارش ایرنا ، روابط عمومی نیروی دریایی سپاه افزود: یک فروند نفتکش از نوع شاتل با ۷۵۰ هزار بشکه نفت خام بعد از ظهر امروز بی توجه به هشدارها و اخطارهای نیروی دریایی سپاه تلاش کرد از مسیر غیر مجاز عبور کند که به مین دریایی برخورد و دچار انفجار و آتش سوزی شدید شد.

پیشتر روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرده بود یک فروند سوپرنفتکش متخلف حامل نفت خام، که قصد خروج از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز را داشت، به دلیل برخورد با مین دریایی از مسیر پر خطر اعلام شده، دچار انفجار پر شدت گردید.

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین به کشتی های متخلف که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند، هشدار داد.

نیروی دریایی سپاه اعلام کرد: تمام کشتی های در محدوده تنگه هرمز که سامانه های ناوبری و شناسایی خود را خاموش کنند به عنوان متخاصم شناسایی و با آن به شدت و قاطعیت برخورد خواهد شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا