ایرانبین‌المللسیاسی

واکنش عراقچی به سخنان مکرون: آقای رئیس‌جمهور برای فرافکنی دیر شده است

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی به اظهار نظر اخیر امانوئل مکرون در خصوص علت ناآرامی‌های فرانسه واکنش نشان داد و تاکید کرد که آقای رئیس‌جمهور دیگر برای فرافکنی دیر شده است.

به گزارش ایرنا، سید عباس عراقچی امروز دوشنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نسبت به اظهار نظر اخیر رئیس جمهور فرانسه که علت آشوب‌های اخیر در این کشور را «قیمت بالای سوخت ناشی از جنگ آمریکا علیه ایران» توصیف کرده است، واکنش نشان داد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با ضمیمه کردن پیام امانوئل مکرون به دونالد ترامپ در حمایت از جنگ علیه ایران، نوشت: «آقای مکرون زمانی زمینه را برای این وضعیت فراهم کرد که به رئیس‌جمهور آمریکا اطمینان داد از جنایات علیه ایرانیان استقبال می‌کند.»

عراقچی گفت: «دیگر برای فرافکنی و مقصر دانستن جنگی که امثال او در ایجاد آن نقش داشتند، خیلی دیر شده است. مردم فرانسه خواهان تغییرات بنیادین از جمله تضمین آزادی تجمعات هستند.»

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: «آقای رئیس‌جمهور، به صدای آینده فرانسه گوش بدهید.»

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا