دوحه به کام استقلال؛ تاخت و تاز سهراب در آسیا

تیم فوتبال استقلال ایران در هفته دوم لیگ نخبگان آسیا با نتیجه ۲ بر یک الغرافه قطر را شکست داد تا دومین پیروزی متوالی خود در این رقابتها را جشن بگیرد.
به گزارش ایرنا، تیمهای فوتبال استقلال ایران و الغرافه قطر شب گذشته در هفته دوم لیگ نخبگان آسیا به مصاف یکدیگر رفتند.
قضاوت این مسابقه را لکس کینگ، داور استرالیایی، بر عهده داشت و اندرو میماراکیس و کیرنی رابینسون، دو کمکداور استرالیایی، او را در این دیدار همراهی کردند.
استقلالیها که در هفته نخست این رقابتها مقابل تیم قدرتمند السد قطر به برتری سه بر صفر دست یافته بودند، با روحیهای بالا پا به میدان گذاشتند.
شاگردان سهراب بختیاریزاده که هفته گذشته در لیگ برتر مقابل تراکتور به تساوی یک بر یک رسیدند، در این دیدار به دنبال ارائه نمایشی خوب و کسب نتیجهای مطلوب بودند.
الغرافه که هفته نخست را با شکست دو بر یک مقابل الهلال عربستان پشت سر گذاشته بود، مدتهاست از روزهای خوب خود فاصله گرفته است. آنها در آخرین مسابقه خود در لیگ ستارگان قطر با نتیجه سه بر دو مغلوب الوکره شدند.
این تیم در لیگ قطر نیز شرایط مطلوبی ندارد و با کسب پنج امتیاز در رتبه دهم جدول قرار دارد.
الغرافه در شرایطی برابر استقلال قرار گرفت که به گفته سرمربی این تیم، بازیکنانش به دنبال کسب بهترین نتیجه مقابل یکی از تیمهای برتر فوتبال آسیا بودند تا بار دیگر به شرایط مطلوب بازگردند.
دقایق حساس:
دقیقه ۱۲: ارسال کرنر ماشاریپوف به روی دروازه الغرافه با ضربه سر سامان فلاح همراه شد، اما توپ بهخوبی روی سر مدافع استقلال ننشست و از کنار دروازه به بیرون رفت.
دقیقه ۱۹: یاسین براهیمی با عبور از میان چند بازیکن استقلال وارد محوطه جریمه آبیپوشان شد و با یک پاس کاتبک دیدنی، قصد داشت فرانک ماگری را در دهانه دروازه صاحب توپ کند، اما عارف آقاسی با حضور بهموقع مقابل دروازه و تکل عالی پیش از رسیدن توپ به مهاجم الغرافه، آن را به کرنر فرستاد.
دقیقه ۲۰: ارسال کرنر الغرافه با ضربه سر خطرناک سیدو سانو همراه شد، اما توپ با اختلافی اندک از کنار تیرک دروازه استقلال به بیرون رفت.
دقیقه ۳۶: ستاره آلبانیایی استقلال پس از دریافت توپ و حرکت در عرض، با عبور از یک بازیکن الغرافه، با شوتی استثنایی و تماشایی توپ را به تور دروازه چسباند تا یکی از بهترین و زیباترین گلهای لیگ نخبگان آسیا شکل بگیرد.
دقیقه ۴۵+۶: اشتباه قلیزاده، ضدحمله خطرناکی برای الغرافه رقم زد، اما حبیب فرعباسی ابتدا شوت آدام اوناس را مهار کرد و در ادامه، عارف آقاسی با دو تکل تماشایی مانع از باز شدن دروازه استقلال شد و توپ را به کرنر فرستاد.
دقیقه ۴۸: الغرافه صاحب یک ضربه کاشته در میانه میدان شد که توپ ارسالی با دخالت سیدو سانو، در مقابل دروازه به فرجانی ساسی رسید که این بازیکن با یک ضربه نوک پا توپ را به گل تساوی تیمش تبدیل کرد.
دقیقه ۵۱: فرانک ماگری در جریان یک ضدحمله از سمت راست اقدام به شوتزنی کرد، اما توپ پس از عبور از کنار دستان فرعباسی با اختلافی اندک به بیرون رفت.
دقیقه ۵۲: ارسال کرنر الغرافه با ضربه سر سیدو سانه همراه شد، اما توپ از بالای دروازه استقلال به بیرون رفت.
دقیقه ۵۳: پاس تماشایی سامان فلاح، سعید سحرخیزان را در موقعیت تکبهتک قرار داد، اما ضربه مهاجم استقلال دقت لازم را نداشت و از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه ۶۰: استقلال به گل دوم رسید؛ حسین گودرزی در میانه زمین توپ را تصاحب کرد و پس از چند متر پیشروی، از پشت محوطه جریمه اقدام به شوتزنی کرد که ضربه او با اشتباه احمد کونه به گل دوم آبیپوشان منجر شد.
دقیقه ۷۳: ارسال صالح حردانی با ضربه سر سامان فلاح همراه شد، اما توپ از بالای دروازه الغرافه به بیرون رفت.
دقیقه ۷۸: شوت محکم و خطرناک یاسین براهیمی در بین راه به پای عارف آقاسی برخورد کرد و به شکلی خطرناک راهی کرنر شد.
دقیقه ۷۹: استقلال روی یک ضدحمله سریع صاحب موقعیت خوبی شد. پاس صالح حردانی به سحرخیزان رسید و این بازیکن با یک سر توپ، مدافع الغرافه را از پیش رو برداشت، اما ضربه نهایی او دقت لازم را نداشت. توپ در مسیر عبور از عرض دروازه با برخورد اتفاقی به مدافع الغرافه تغییر مسیر داد و با اختلافی اندک از کنار تیرک به کرنر رفت.
دقیقه ۸۸:در حالی که الغرافه فرصت بسیار خوبی برای باز کردن دروازه استقلال داشت، حبیب فرعباسی با واکنشی تماشایی مانع از گلزنی میزبان شد و دروازه آبیپوشان را بسته نگه داشت.
ترکیب استقلال ایران: حبیب فرعباسی، رستم آشورماتوف، سامان فلاح، عارف آقاسی، حسین گودرزی، صالح حردانی، امیرمحمد رزاقینیا، روزبه چشمی، جلالالدین ماشاریپوف، اسماعیل قلیزاده و سعید سحرخیزان
ترکیب الغرافه قطر: احمد کونه، عبدالرحمن فایز الراشدی، سیدو سانو، دامی ترائوره، ایوب محمد العلوی، سیفالدین حسن فضلالله، فابریسیو دیاز، فرجانی ساسی، یاسین براهیمی، آدم اوناس و فرانک ماگری
تیم فوتبال تراکتور نیز در دومین بازی خود در لیگ نخبگان آسیا با تساوی بدون گل برابر الشمال قطر به نخستین امتیازش دست یافت تا با یک امتیار، در انتظار هفته سوم این مسابقات باشد.



