رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تأکید کرد: شکلگیری بیداری انسانی در جریان نبرد غزه / آینده جهان امیدوارکننده خواهد بود
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور در دیدار با خلیفه ارامنه تهران گفت: خوشبختانه علاوه بر جهان اسلام، امروز شاهد بیداری انسانی در اقصی نقاط دنیا هستیم. جریان نبرد غزه همهی استانداردها جهانی را به هم زده است و ناکارآمدی نهادهای بینالمللی را نمایان ساخته است اما دستاوردهای این نبرد، نویدبخش آیندهای بهتر در سطح منطقه و جهان است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ضمن حضور در خلیفهگری ارامنه تهران به دیدار اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان، خلیفه ارامنه تهران رفت و ضمن تبریک سال نو میلادی برای بهبودی کامل ایشان دعا کرده و سالی سرشار از صلح، مهربانی و دوستی برای همه جهانیان آرزو کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور در سخنانی، با اشاره به وجود اقلیتهای دینی و مذهبی به خصوص ارامنه در ایران گفت: ایران از معدود کشورهایی است که اقلیتهایش از اقوام و سنتهای نوین و قدیمی هستند به خلاف بسیاری از کشورها که اقلیتهای آنان، مهاجر هستند. روابط جامعه ایرانیان و ارامنه برگرفته از ریشههای عمیق تاریخی بوده و هست.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن مروری بر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه از منظر حقوق بینالملل بشردوستانه اظهار داشت: مجموعه متنوعی از مهمترین قواعد حقوق بینالملل و مقررات ناظر بر این حقوق در سطحی بسیار گستردهای در جریان جنایت رژیم صهیونیستی علیه مردم ساکن در نوار غزه نقض شده است.
وی افزود: آن چیزی که بیش از هر موضوعی ناراحت کننده است، ناکارآمدی سیستمهای بینالمللی و قضایی جهان در جریان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم غزه است.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور با اشاره به نقش دولت مردمی یمن در به چالش کشیدن آمریکا و متحدان غربی در دریای سرخ گفت: یمن قهرمان در جریان رویاروییهای کنونی با نیروی دریایی آمریکا در دریای سرخ نیز ثابت کرد که شکست دادن آمریکا و استکبار جهانی در صورتی که متکی به قدرت لایزال الهی باشیم امری ممکن است. مقاومت یمن توانست مانع کمک رسانیهای مختلف به رژیم صهیونیستی باشد.
لاپوشانی کردن حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در فلسطین
وی تأکید کرد که امروز قدرتهای رسانهای نمیتوانند جنایتهای رژیم صهیونیستی را لاپوشانی کنند چراکه وضوح این جنایتهای جنگی بر همگان آشکار است و مردم آزاده جهان متوجه آن شدند که ملت مظلوم و مسلمان فلسطین در بیش از ۷۰ سال ظلم، جنگ و ویرانگری حاصل از حاکمیت این رژیم جعلی و غاصب، چه سختیهایی را تحمل کردهاند.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: خوشبختانه علاوه بر جهان اسلام، امروز شاهد بیداری انسانی در اقصی نقاط دنیا هستیم. رسانههای نسبتا مستقل هم به این قضیه کمک کردند تحرکات رسانهای مقاومت هم توانست از واقعیتهای این جنایات جنگی علیه غیر نظامیان غزه را ثبت و منتشر کند.
وی سخنان خود را اینگونه پایان داد: جریان نبرد غزه همهی استانداردها جهانی را به هم زده است. وقایع عصر حاضر نشان میدهد که جهان در حال تحول و شکل گیری نظم نوین است. آینده جهان امیدوار کننده خواهد بود. ان شاء لله.
ما مسلمانان را برادران خود میدانیم
اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان، خلیفه ارامنه تهران با تأکید بر ترویج تفکر و اندیشه دوستی و همزیستی مسالمت آمیز گفت: با توجه به وجود نا آرامیهای اخیر در منطقه، ما ارامنه بسیار خرسندیم که در ایران در کنار برادران مسلمان در صلح و آرامش زندگی میکنیم.
وی افزود: ما مسلمانان را برادران خود میدانیم و شایسته است که بگوییم ارامنه از ۳ هزار سال پیش تاکنون در هشت سال دفاع مقدس و در همه مراحل تاریخ پر فراز و نشیب ایران حضوری فعال داشتهاند و همراه سایر ایرانیان بودهاند.
خلیفه ارامنه تهران در باره جنایات اخیر رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه ابراز کرد: کشور ایران، سوریه و یمن در کنار مردم غزه هستند و از مواضع آنان حمایت میکنند. ما نیز با ابراز همبستگی خود، از ملت فلسطین حمایت خود را اعلام میکنیم.
وی تصریح کرد: متاسفانه مسئولان کشورهای غربی چشم و گوش و دهان خود را بر این مسئله بستهاند. اما من اعتقاد راسخ دارم که مردم فلسطین به زودی به حقوق خود میرسند و ما برای رسیدن به این حق و حقوق دعا میکنیم.
خلیفه ارامنه تهران به اجتماع ارامنههای فلسطین در محکومیت حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم غزه اشاره کرد و گفت: ارامنه از حدود ۱۵۰۰ سال پیش در فلسطین زندگی میکنند. همچنین، مقر پاتریکی در فلسطین داریم به همین خاطر ارامنه در پی جنایتهای ضد بشری رژیم صهیونیستی آسیب دیده اند.
در پایان این دیدار، علیاکبر ضیایی، رئیس مرکز گفتوگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به تهیه و تنظیم «سند جهانی حقوق ادیان» اشاره کرد و گفت: بنابر ضرورت حفظ و گسترش ایمان جمعی و حفظ صلح و دوستی میان ملتها و پیروان ادیان ریاست سازمان پیشنهاد داده که اقدامی مشترک برای تنظیم «سند جهانی حقوق ادیان» در مجامع جهانی دنبال شود تا از تلاشهایی که در چارچوب توهین به مقدسات صورت میپذیرد، جلوگیری شود. از این منظر، انتظار داریم خلیفهگری ارامنه برای محقق شدن این مهم ما را یاری رساند.