نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد ادعاها و اتهامات علیه تهران مبنی بر دخالت در انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) را رد کرد و گفت: چنین ادعاهایی بی اساس است و جمهوری اسلامی ایران وارد رقابت ها و جنجال های داخلی و انتخاباتی آمریکا نمی شود.
به گزارش ایرنا، نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک روز گذشته به وقت محلی در پاسخ سوالات متعدد رسانه ها در خصوص اتهامات علیه ایران مبنی بر دخالت در انتخابات آمریکا از طریق عملیاتهای سایبری و هک پاسخ داد: «چنین ادعاهایی از ریشه بیاساس و فاقد هرگونه اعتبار و مشروعیت بوده، و به هیچوجه قابل پذیرش نیست. جمهوری اسلامی ایران وارد رقابتها و جنجالهای داخلی و انتخاباتی آمریکا نمیشود.»
نمایندگی ایران در سازمان ملل افزود: «همانطور که بارها بهروشنی اعلام کردهایم، ایران نه تنها هیچ انگیزه و قصدی برای دخالت در انتخابات آمریکا نداشته و ندارد، بلکه چنین اتهاماتی را قویاً تکذیب میکند.تداوم این گونه ادعاهای بیپایه تنها به بیاعتبار شدن بیشتر آنها منجر خواهد شد.»
پیش از این نیز، نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد بارها ادعاها و اتهامات مبنی بر مداخله تهران در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را رد کرده بود.
یک مقام اطلاعاتی آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با تکرار اتهام زنی های ضد ایرانی واشنگتن ادعا کرد که روسیه، چین و ایران و چین قصد دارند تا پیش از انتخابات پنجم نوامبر (۱۵ آبان) آمریکا، در میان آمریکایی ها تفرقه ایجاد کنند.
به گزارش ایرنا، این مقام اطلاعاتی آمریکا که نامش افشا نشده است، روز سه شنبه به وقت محلی در گفتگو با خبرنگاران رسانه های آمریکایی و بین المللی ادعا کرد که روسیه، ایران و چین قصد دارند تا پیش از انتخابات پنجم نوامبر آمریکا، تفرقه ایجاد کنند، اگرچه بعید است که بتوانند رقابتهای انتخاباتی را در مقیاسی دستکاری کنند که بر نتیجه انتخابات تأثیر بگذارد.
این مقام آمریکایی مدعی شد: «بازیگران خارجی می توانند تهدیدات فیزیکی و خشونت را در دوره پیش از انتخابات و پس از انتخابات در نظر بگیرند و به احتمال زیاد پس از انتخابات برای ایجاد بلاتکلیفی و تضعیف روند انتخابات، عملیات دروغ پردازی انجام دهند.»
این مقام اطلاعاتی آمریکا ادعا کرد: «بازیگران خارجی، بهویژه روسیه، ایران و چین، همچنان به دنبال تفرقه میان آمریکاییها و تضعیف اعتماد آمریکاییها به سیستم دموکراتیک آمریکا هستند. تاکتیکهای این کشورها همچنان در حال تکامل است. جامعه اطلاعاتی انتظار دارد تلاشهای نفوذ خارجی در آستانه روز انتخابات، به ویژه از طریق پیام ها در رسانههای اجتماعی، تشدید شود.»
این مقام آمریکایی مدعی شد که برخی از این پست ها یا پیام ها احتمالاً توسط هوش مصنوعی ایجاد شده اند.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سهشنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهوری بعدی این کشور برگزار می شود و برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.