بین‌المللسیاسی

هشدار ۵۰ کشور درباره افزایش حملات باج‌افزارها به بیمارستان ها

سازمان جهانی بهداشت و پنجاه کشور روز جمعه درباره افزایش حملات باج‌افزارها به بیمارستان‌ها هشدار دادند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، تدروس ادهانوم رئیس سازمان جهانی بهداشت در نشست شورای امنیت سازمان ملل که به درخواست آمریکا برگزار شد، گفت که حملات باج‌افزارها به بیمارستان «مساله مرگ و زندگی» است.

هکرها در حملات باج‌افزاری داده‌های رایانه‌ای افزاد، شرکت‌ها یا نهادها را رمزگزاری کرده و در ازای دریافت باج حاضر به بازگرداندن کنترل رایانه‌ای به قربانیان می‌شوند.

ادهانوم هشدار داد: تحقیقات نشان می‌دهد که شدت و تکرار چنین حملاتی به بخش خدمات بهداشتی و درمان افزایش یافته است.

وی ضمن تاکید بر اهمیت همکاری بین‌المللی برای مقابله با این حملات افزود: جرایم سایبری از جمله باج‌افزارها تهدیدی جدی علیه امنیت بین‌المللی ایجاد می‌کند.

همچنین بیش از پنجاه کشور از جمله کره جنوبی، اوکراین، ژاپن، آرژانتین، فرانسه، آلمان و انگلیس در بیانیه مشترکی هشدار مشابهی داده و اعلام کردند: این حملات تهدیدهای مستقیمی علیه امنیت عمومی ایجاد کرده و با ضربه زدن به سرویس‌های حیاتی بهداشتی و درمان، ایجاد زیان‌های گسترده اقتصادی جان انسان‌ها را به خطر انداخته و تهدیدی علیه امنیت و صلح بین‌المللی ایجاد می‌کند.

در این بیانیه، اقدام کشورهایی که «آگاهانه» اجازه انجام این حملات باج‌افزاری را می‌دهند، محکوم شده‌اند.

آن نوبیرگر معاون مشاور امنیت ملی آمریکا در نشست شورای امنیت سازمان ملل انگشت اتهام را به سمت روسیه نشانه رفت و گفت: برخی کشورها، خصوصا روسیه همچنان به بازیگران حملات باج‌افزاری اجازه می‌دهند که از خاک آنها و در کمال مصونیت فعالیت کنند.

فرانسه و کره جنوبی نیز در این رابطه کره شمالی را به انجام حملات باج‌افزاری متهم کردند.

واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل در واکنش به اتهامات آمریکا گفت که شورای امنیت محل مناسبی برای بررسی جرائم سایبری نیست.

نبنزیا گفت: اگر همکاران غربی تمایل دارند که درباره امنیت تاسیسات بهداشتی و درمانی صحبت کنند، باید با اتخاذ اقداماتی ویژه برای متوقف کردن حملات وحشتناک اسرائیل به بیمارستان‌ها در نوار غزه موافقت کنند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا