رژیم صهیونیستی در چهارصد و پنجاهمین روز جنگ علیه نوار غزه، به حملات و اقدامات ددمنشانه خود علیه ساکنان این منطقه ادامه می دهد، در حالیکه سرمای شدید نیز شرایط بغرنجی را برای آوارگان ایجاد کرده است.
به گزارش ایرنا به نقل از العربی الجدید، جنگ غزه در حالی وارد چهارصد و پنجاهمین روز خود شده که ارتش اشغالگر به بمباران شدید مناطق مختلف غزه ادامه می دهد و بر اثر آن، روزانه ده ها نفر شهید و زخمی می شوند. این جنگ تاکنون بیش از ۱۵۱ هزار شهید و زخمی برجای گذاشته که بیشتر آنها را کودکان و زنان تشکیل می دهند.
این رسانه نوشت: این درحالی است که دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه اعلام کرد که اشغالگران صهیونیست عامل فاجعه انسانی دردناکی هستند که جان هزاران آواره را به ویژه با توجه به فصل زمستان و موج سرمای شدید و فرسودگی ۱۱۰ هزار چادر به خطر انداخته است. آوارگان در شرایط طاقت فرسایی به سر می برند که طی روزهای گذشته موجب جان باختن پنج نفر بر اثر سرمای شدید شده است.
العربی الجدید ادامه داد: در زمینه تلاشهای مربوط به برقراری آتش بس در غزه نیز «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در دوحه با هیاتی از حماس به ریاست «خلیل الحیه» دیدار کرد و آخرین تحولات مربوط به مذاکرات آتش بس و راه های پیشبرد آن مورد رایزنی قرار گرفت به طوری که به توافق آشکار و فراگیر برسد و جنگ متوقف شود.
در همین حال منابع فلسطینی از حمله جنگنده های اسرائیلی به شهرک «عبسان الکبیره» در شرق خان یونس خبر دادند.
همزمان منابع فلسطینی به تداوم منفجر کردن ساختمانهای مسکونی در مناطق شمالی غزه اشاره کردند.
از سوی دیگر، اشغالگران جنوب محله «الصبره» در شهر غزه را زیر آتش گرفتند.
این خبر در حالی منتشر می شود که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خواستار اعزام ناظران بینالمللی به بیمارستانهای غزه برای رد دروغهای رژیم صهیونیستی و ادعاهای آن در مورد استفاده نظامی از این مراکز شد.
حماس در بیانیهای تاکید کرد: ادامه هدف قرار دادن و تخریب سیستماتیک تمام مراکز درمانی و بیمارستانها توسط ارتش جنایتکار رژیم اشغالگر صهیونیستی، که آخرین نمونه آن، به آتش کشیدن و تخریب بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه بود، مسئولیتی تاریخی را به خاطر ناکامی در توقف جنگ نسل کشی و پاکسازی نژادی علیه ملت فلسطین بر دوش سازمان ملل و جامعه بینالمللی میگذارد.
حماس در این بیانیه از سازمان ملل متحد و تمام نهادهای بینالمللی مرتبط خواست که بر اساس تعهداتشان در چارچوب قوانین بینالمللی بشردوستانه برای حفاظت از بیمارستانها و مراکز درمانی باقی مانده در شمال غزه و تامین تجهیزات پزشکی آنها فوری اقدام کنند.
حماس همچنین خواستار اعزام ناظران بینالمللی به این مراکز شد تا حقیقت دروغهای رژیم اشغالگر اسرائیل و ادعاهای بیاساس آن مبنی بر استفاده نظامی از بیمارستانها آشکار شود.
کمربند آتشین اطراف «بیتحانون»؛ پهپادهای اسرائیلی آوارگان را هدف قرار میدهند
همزمان با آغاز یورش جدید نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک «بیت حانون» در شمال غزه، این شهرک زیر بمباران و حملات شدید توپخانه قرار دارد و بسیاری مجبور به ترک آن شده و در مسیر هدف حملات پهپادهای اسرائیلی قرار گرفتهاند.
به گزارش ایرنا، پایگاه خبری العربی الجدید در گزارشی با اشاره به یورش جدید رژیم صهیونیستی به بیت حانون در شمال غزه نوشت که این شهرک زیر حملات هوایی و توپخانه شدید اسرائیل قرار دارد و اهالی از آن به عنوان شدیدترین حملات دو ماه اخیر نام می برند زیرا اشغالگران به پاکسازی نژادی روی آورده اند.
این منبع خبری افزود: حملات دو روز گذشته به مناطقی است که از هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ سالم مانده و آوارگان از دیگر مناطق شمالی و از حملات شدید ارتش اشغالگر به آنجا پناه برده اند.
ساکنان بیت حانون از قصد رژیم اسرائیل برای ویرانی آخرین مناطق قابل زندگی در این شهرک با هدف خالی کردن آن از سکنه و با خاک یکسان کردن این منطقه خبر می دهند.
شاهدان از سلسله حملات هوایی شدید معروف به کمربند آتشین از سوی ارتش اشغالگر به خیابانها و منازلی خبر می دهند که ساکنان در آن پناه گرفته اند.
این حملات بسیاری از خانواده ها را مجبور به کوچ اجباری به شهر غزه در سایه شرایط ناگوار زندگی و محاصره شدید اعمال شده از سوی اشغالگران و ممانعت از ورود کمک های انسانی و پزشکی به این مناطق کرده است.
شاهدان همچنین اعلام کردند که حملات اشغالگران به ویرانی کامل منطقه «کاراژ» در شهرک بیت حانون و خیابان های شبات و غزه در این شهرک منجر شده است. اشغالگران حملات شدیدی هم به اطراف مرکز اسکان آوارگان انجام داده اند که ۳۰۰ خانواده آواره در آن قرار دارند.
محمود المصری که همچنان در بیت حانون مانده است به العربی الجدید گفت: بمباران شدیدی طی دو روز گذشته انجام شده که شدیدترین از زمان شروع حمله نظامی اخیر است. ما انتظار حمله زمینی گسترده از چند محور به مناطق استقرار شهروندان و آوارگان را در هر لحظه داریم.
وی افزود: صدها فلسطینی همچنان استوار در شهرک بیت حانون مانده و مخالف خروج از آن به مکان دیگری هستند، اما ارتش اشغالگر این موضوع را به مثابه به چالش طلبیدن می داند و بر خروج آنها به هر شیوه ای اصرار دارد.
این فلسطینی ساکن بیت حانون به شرایط طاقت فرسای زندگی در سایه کمبود غذا، آب و نبود خدمات پزشکی و بیمارستانی اشاره کرد و از آنچه در بیت حانون می گذرد، به عنوان نسل کشی آشکار نام برد.
وی خواستار تحرک جدی برای نجات آنچه شد که از شمال نوار غزه باقیمانده است.
العربی الجدید نوشت: با تشدید حملات نظامی اشغالگران، برخی خانواده ها در شهرک بیت حانون مجبور به ترک آن شده اند. در میان کسانی که از این شهرک و حملات شدید اشغالگران فرار کرده اند، شماری زخمی نیز وجود دارد. آنها با پیاده عازم شهر غزه شده اند.
اسراء طولان که به شهر غزه کوچ کرده است نیز گفت: ارتش اشغالگر به هر شیوه ای به دنبال خالی کردن بیت حانون است و حامل این پیام است که هرکه از بیت حانون نرود، سرنوشتش مرگ است. زندگی در بیت حانون غیرممکن شده است.
وی با اشاره به ادعای دروغین رژیم صهیونیستی درباره مناطق و راه های امن، افزود: در طول راه تا شهر غزه مشقت های فراوانی دیدیم و پهپادهای اسرائیلی به سمت ما حمله کردند که بر اثر آن یک نفر از خانواده ما زخمی شدند.