ایرانسیاسی

گقارد منصوریان: ایران با زبان زور، پای میز مذاکره نمی‌رود

نماینده مسیحیان ارمنی اصفهان و جنوب ایران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ایران با زبان تهدید پای میز مذاکره نخواهد رفت و دشمن بداند که هیچگاه نمی‌تواند کشورمان را خلع سلاح کند.

گقارد منصوریان روز گذشته در حاشیه راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ما نمی‌توانیم عزت و شرف کشورمان را زیر پا بگذاریم و با زبان زور و تهدید پای میز مذاکره برویم بلکه باید با دست پر در مذاکره حضور داشته باشیم تا بتوانیم در مقابل امتیازاتی که از طرف مقابل دریافت می کنیم، ما هم ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

نماینده مسیحیان ارمنی اصفهان و جنوب ایران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر در ذهن کشورهای غربی این توهم وجود دارد که می‌توانند جمهوری اسلامی را خلع سلاح و تقاضاهایی فراتر از انتظار مطرح کنند، یقیین بدانند که سخت در اشتباه هستند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس مبانی حقوق و ملاحظات روابط بین‌الملل، همه کشورها می‌توانند از خود دفاع کنند و در این راستا تسلیحات دفاعی متعارف داشته باشند و باتوجه به آنکه خط قرمز جمهوری اسلامی در باره حرام بودن استفاده از بمب هسته‌ای و مخالفت با سلاح کشتار جمعی ثابت شده است، دیگر بهانه ای در دست غرب برای تشبث به این مساله نیست.

منصوریان تاکید کرد: ما زمانی با آنها توافق کردیم اما توافق ما و پایبندی نبودن طرف مقابل به جهانیان ثابت و مبانی اخلاقی تعهدات متقابل زیر پا گذاشته شد از این رو درخواست مذاکره نیز توجیهی ندارد.

نماینده مسیحیان ارمنی اصفهان و جنوب ایران در خانه ملت در باره مناسبت امروز نیز گفت: مشارکت گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در این بُرهه زمانی، نشان اقتدار نظام و نماد انسجام مردم ماست.

منصوریان اظهار داشت: کشورمان اکنون در برهه زمانی بسیار حساسی در تاریخ خود قرار دارد و بدنبال نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه و تهدیدات آمریکا علیه منافع ایران، مردم ما باید امروز بیش از هر زمان دیگری متحد باشند.

وی ادامه داد: حضور مردم در مراسم ۲۲ بهمن، انسجام و یکدستی جامعه ما را به جهانیان نشان می دهد و ایرانیان از این فرصت برای نمایش اقتدار خود بخوبی استفاده خواهند کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا